Home Të Fundit Oh zot cfarë SKANDALI/ ‘Me 5 operacione në javë ti shkon në...

Oh zot cfarë SKANDALI/ ‘Me 5 operacione në javë ti shkon në Tajlandë’! Njerëzit l*ftojnë me jetën, mjeku llogarit pushimet!

21

Pacientët trajtoheshin jo si qenie njerëzore, por vetëm si burim parash për mjekët dhe specialistët tek Onkologjiku, në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

 

Oh zot cfarë SKANDALI/ 'Me 5 operacione në javë ti shkon në Tajlandë'! Njerëzit l*ftojnë me jetën, mjeku llogarit pushimet!
Pas përgjimeve të publikuara në media, shihet sesi mjekë flasin për pushime, që për shumëkush i konsideron luksoze, ndërsa ata i kanë thjesht “5 operacione në javë”.

Përgjimet

-Ku i kap pushimet e tjera tani?

-Këtu e një vit të jemi mirë

-Shih Tajlandën tani

-Po pse jo?

-Hë mo se nuk shkon shumë

– 1500 euro, 5 operacione, i kap brenda javësh ti, hahahahaha, ca llogarie

-Kirurg më di ti mua? Ku e ke bërë matematikën ti vëlla? Sa bëjnë 5X5?

-Hhahaha, llogarita 300 euro operacionin, jo 500

– Po lale po

-Për i javë bëhesh për Maldive ti atëherë.

 

Oh zot cfarë SKANDALI/ 'Me 5 operacione në javë ti shkon në Tajlandë'! Njerëzit l*ftojnë me jetën, mjeku llogarit pushimet!

Oh zot cfarë SKANDALI/ 'Me 5 operacione në javë ti shkon në Tajlandë'! Njerëzit l*ftojnë me jetën, mjeku llogarit pushimet!

Oh zot cfarë SKANDALI/ 'Me 5 operacione në javë ti shkon në Tajlandë'! Njerëzit l*ftojnë me jetën, mjeku llogarit pushimet!