Home tvshow Pak para FINALES Egla detyrohet ta pranoj te verteten… E dashuruar apo...

Pak para FINALES Egla detyrohet ta pranoj te verteten… E dashuruar apo jo? Egla zbulon se kush…

96

Gjatë një bisede të bërë gjatë publicitetit,

Pak para FINALES Egla detyrohet ta pranoj te verteten... E dashuruar apo jo? Egla zbulon se kush...

 

Egla zbuloi një të vërtetë për jetën e saj personale.

Egla: Unë nuk kam çfarë sqaroj.

Nuk kam një të dashur jashtë.

 

Nuk më intereson dhe nuk kam asgjë për të sqaruar./OraNews