Home Të Fundit Pas daljes së Ilnisës, Meritoni nis ngacmimet me Riken? ‘Ty të vlerësoj...

Pas daljes së Ilnisës, Meritoni nis ngacmimet me Riken? ‘Ty të vlerësoj pafund, të kërkoj falje dhe…’

210

Pas eleminimit të Ilnisa Agollit nga “Big Brother VIP3”, Meriton Mjekiqi

 

Pas daljes së Ilnisës, Meritoni nis ngacmimet me Riken? 'Ty të vlerësoj pafund, të kërkoj falje dhe...'

 

është ndier i vetëm në këtë garë për të fituar çmimin e madh.

Së fundmi, moderatori i ka kërkuar falje Rike Roçit, për të gjitha gjërat e padrejta që

 

ia ka bërë asaj, ndërsa tha se e vlerëson shumë sepse është njeriu i tij.

“Tani e kuptove pas 3 muajsh që jam njeriu jot,” – u shpreh Rike, e cila tregoi që

 

pavarësisht se akoma nuk i ka harruar inatet që ka me të, modeles i vjen keq ta shikojë Meritonin në këtë gjendje.

 

“Jo pas 3 muajsh po ky është realiteti, të kam thënë gjithmonë por ti…”,-

 

i tha banori i penduar, megjithëse Rike u shpreh se do të flasin sapo të dalin jashtë.

Pjesë nga biseda:

 

Meritoni: “Ty të vlerësoj, të falenderoj. Më fal për çdo gjë, nga dita e parë deri më tani të kërkoj falje 1000 herë”.

 

Rike: “Unë kam inatet e mia. Më vjen keq të shikoj kështu, dua të të shikoj kështu”.

Meritoni: “Kalon. Kemi kaluar shumë gjëra por këtë Big Brother kam përjetuar shumë gjëra”.

 

Rike: “E kishe menduar kështu”.

Meritoni: “Se kisha menduar asnjëherë. Në këtë shtëpi jam prekur te njerëzit e mi më të dashur.

Njerëzit nga jashtë nuk e kuptojnë ndoshta, por emocionet dhe ngjarjet që zhvillohen këtu janë ndryshe. Ti je njeriu im”.

 

Rike: “Tani e kuptove pas 3 muajsh që jam njeriu jot”.

Meritoni: “Jo pas 3 muajsh po ky është realiteti, të kam thënë gjithmonë por ti…”.

Rike: “Më ke ngacmuar”.

 

Meritoni: “Të kërkoj falje për ngacmimet dhe për Vesën”.

Rike: “Do flasim më lirshëm se s’mundemi para kamerave”.