Home tvshow PAS DY VITESH! Vajza po mbështet ritakimin e Bleros me Afronën, habit...

PAS DY VITESH! Vajza po mbështet ritakimin e Bleros me Afronën, habit me veprimin…

156

Një ritakim pas dy vitesh po ndodh mes Bleros dhe Afronës.

PAS DY VITESH! Vajza po mbështet ritakimin e Bleros me Afronën, habit me veprimin...

Kjo e fundit e ftoi në emisionin e saj “Talkwithafrona”.

Ketë intervistë e pëlqeu edhe vajza e Bleros , Tara.

Këtu kuptohet se raportet e tyre nuk janë shkëputur. Por a do të ketë rikthim?!