Home tvshow Pas eliminimit të Valerit, Agai merr vendimin e pazakontë për të: Ai...

Pas eliminimit të Valerit, Agai merr vendimin e pazakontë për të: Ai do te qendroje ne…

154

Valer Kolnikaj dhe Buçko ishin dy fermerët më pak të votuar të kësaj jave.

 

Pas eliminimit të Valerit, Agai merr vendimin e pazakontë për të: Ai do te qendroje ne…

Për këtë arsye Agai i vendosi përballë një sfide ku Buçko arriti të fitojë.

Për këtë Valerit i duhej të linte fermën. Pasi u përshëndet me fermerët e tjerë, ai u nis për në studio.

Ai foli për herë të parë për qëndrimin e tij në fermë dhe fermerët ku u shpreh se e ka shijuar në ekstrem shumë eksperiencën në fermë.

Por Agai u tregua zemërmirë dhe teksa qëndronte në studio, moderatorja Fjoralba Ponari i komunikoi se eksperienca e tij nuk mbyllet këtu, pra ai do të qëndrojë në një ambient të ri, i monitoruar me kamera për një kohë të pacaktuar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)