Home tvshow Pas përjashtimit të Eglës, zarf i zi për ciftin e Big Brother...

Pas përjashtimit të Eglës, zarf i zi për ciftin e Big Brother Vip…

312

Një zarf i zi mbërriti në shtëpinë e “Big Brother VIP 3” këtë pasdite, pak orë para spektaklit.

Pas përjashtimit të Eglës, zarf i zi për ciftin e Big Brother Vip...

Zarfi mban emrin e Meritonit dhe Ilnisës, por nuk duhet të hapet deri në një njoftim të dytë.

Pak ditë më parë, Vëllai i Madh njoftoi skualifikimin e Eglës nga loja dhe paralajmëroi masa dhe për çiftin, për incidentet mes të treve, me provokime dhe përplasje.