Home tvshow Pas të bërtiturave qe tmerruan dhomën e rrëfimit, Egla i ‘sulet’ çiftit

Pas të bërtiturave qe tmerruan dhomën e rrëfimit, Egla i ‘sulet’ çiftit

363

Pak momente më herët produksioni ka ndarë pamjet e një debati

Pas të bërtiturave qe tmerruan dhomën e rrëfimit, Egla i 'sulet' çiftit

të ndodhur mes tre të skualifikuarëve,

Eglës, Ilnisës dhe Meritonit.Rikujtojmë se po qarkullon kudo nëpër rrjet

, video ku dyshohet se Egla po ulëret me produksionin në dhomën e rrëfimit

.E gjithë këtë ‘mllef’ Egla ka ardhur e ka ‘shfryrë’ tek çifti Ilnisa-Meriton,

sidomos me Ilnisën ku janë vënë përballë një debati të ashpër me njëra-tjetrën.

 

Pjesë nga debatiEgla: Ti je një gjynaf i zotit

Ti je një gabim!Ilnisa: Kur do dhe ti të të nxjerrësh nga vetja nuk e di domethënë!

Egla: Ti je një gabim, o kalbësirë!

Je e kalbur shpirti! Vjen erë 5 km largMeritoni: Qetësohuni. Nata e Kadrit, besimtarë, njerëzit falen, flasin, qetësohen, përtej gjithçkaje.Ju lutem! Si i rritur po flas.Egla: Menaxhoje, menaxhoje shpirti, se e ke marr përsipër…