Home Të Fundit Pasi ngriti shtëpinë në këmbë duke ULERITUR, Egla ja nxjerrë mllefin dhe...

Pasi ngriti shtëpinë në këmbë duke ULERITUR, Egla ja nxjerrë mllefin dhe inatin Ilnisës dhe Meritonit

1697

Pak momente më herët produksioni ka ndarë pamjet e një debati të

Pasi ngriti shtëpinë në këmbë duke ULERITUR, Egla ja nxjerrë mllefin dhe inatin Ilnisës dhe Meritonit

ndodhur mes tre të skualifikuarëve, Eglës, Ilnisës dhe Meritonit.

 

Duke i ‘bërë bisht’ kështu videos që po qarkullon kudo nëpër rrjet,

 

ku dyshohet se Egla po ‘ulërtet’ me produksionin në dhomën e rrëfimit.

 

E gjithë këtë ‘mllef’ Egla ka ardhur e ka ‘shfryrë’ tek çifti Ilnisa-Meriton,

 

sidomos me Ilnisën ku janë vënë përballë një debati të ashpër me njëra-tjetrën.

Pjesë nga debati

Egla: Ti je një gjynaf i zotit

Ti je një gabim!

Ilnisa: Kur do dhe ti të të nxjerrësh nga vetja nuk e di domethënë!

 

Egla: Ti je një gabim, o kalbësirë!

Je e kalbur shpirti! Vjen erë 5 km larg

Meritoni: Qetësohuni. Nata e Kadrit, besimtarë, njerëzit falen, flasin, qetësohen, përtej gjithçkaje.

 

Ju lutem! Si i rritur po flas.

 

Egla: Menaxhoje, menaxhoje shpirti, se e ke marr përsipër…