Home Të Fundit ‘Përsëri bashkë me Besin…’ Xhensila trazon ujërat në rrjet, ja veprimi i...

‘Përsëri bashkë me Besin…’ Xhensila trazon ujërat në rrjet, ja veprimi i saj që po i cudit të gjithë

891

U ndanë, s’ u ndanë, janë bashkë, është lojë, e mbyllën përfundimisht, nuk e mbyllën përfundimisht,

'Përsëri bashkë me Besin...' Xhensila trazon ujërat në rrjet, ja veprimi i saj që po i cudit të gjithë

këto kanë qenë dhe dilemat më të mëdha të shqiptarëve përgjatë kohëve të fundit sa i përket çiftit Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezajt.

 

Pa ç’ka se gjithçka e tregon qartë që çifti nuk janë më bashkë dhe deklaratës së bërë ditë më parë nga vetë

 

Besi ku dhe pranoi se martesa me Xhensilën ka përfunduar, ndjekësit dhe vetë portalet kanë filluar të aludojnë dhe të gjejnë “gjilpërën në kashtë”, ashtu si dhe shqiptarët thonë.

 

Disa komente të lëna në projektin e radhës të Xhensilës, “Lotët” kanë ngritur dyshimet dhe kanë bërë lëmsh rrjetin.

'Përsëri bashkë me Besin...' Xhensila trazon ujërat në rrjet, ja veprimi i saj që po i cudit të gjithë

Në qindra komentet e kësaj kënge, Xhensila u ka bërë like disa prej tyre, e pikërisht atyre ku dhe përmendet Bes Kallaku.

'Përsëri bashkë me Besin...' Xhensila trazon ujërat në rrjet, ja veprimi i saj që po i cudit të gjithë