Home ShowBizzi Plas e qeshura në studio, Ledion Liço e nis me “perla” ndaj...

Plas e qeshura në studio, Ledion Liço e nis me “perla” ndaj moderatorit: Shyqyr që mbiemri i Eglës nuk ka q…

30

Ledion Liço sapo u fut në studio e nisi me “perlën” ndaj Manushit,

Ledjon Lico, Egla Ceno

duke e ngacmuar me batutë për ngatërresat e tij ‘virale’ për fjalët që kanë shkronjën “q”.

Kjo pasi Manushi ngatërroi mbiemrin e Eglës duke ia thënë Cena, dhe jo Ceno.

“Më vjen mirë që mallkimi i mbiemrit të Eglës vazhdon të të përndjekë,

por më vjen mirë që nuk ka asnjë “q” që ti të ngatërrohesh”, tha Ledioni.