Home tvshow PO KY KUR FOLI ME ROMEON? Reagon Elgit Doda pas pajtimit të...

PO KY KUR FOLI ME ROMEON? Reagon Elgit Doda pas pajtimit të Romeos dhe Heidit:I ‘THASH’ QE TE…

360

Romeo dhe Heidi pas një periudhe me ulje ngritje në marrëdhënie,

PO KY KUR FOLI ME ROMEON? Reagon Elgit Doda pas pajtimit të Romeos dhe Heidit:I 'THASH' QE TE...

më në fund kanë gjetur qetësinë dhe janë rikthyer në krahët e njëri tjetrit.

Ky veprim është komentuar nga shumë fytyra publike, por nuk ka munguar as reagimi i mikut të Romeos, Elgiti.

“Të thash mos te vij aty mrena” është shprehur Doda.

Andaj nga kjo kuptojmë që këngëtari është përkrahës i lidhjes së çiftit.PO KY KUR FOLI ME ROMEON? Reagon Elgit Doda pas pajtimit të Romeos dhe Heidit:I 'THASH' QE TE...