Home Të Fundit PO ZIEN RRJETI! Në një lidhje dashurie me Flori Mumajesin? Efi Dhedhes...

PO ZIEN RRJETI! Në një lidhje dashurie me Flori Mumajesin? Efi Dhedhes flet te verteten!

226

Në ditën e Shën Valentinin Efi Dhedhes dhe Flor Mumajesi trazuan jo

 

PO ZIEN RRJETI! Në një lidhje dashurie me Flori Mumajesin? Efi Dhedhes flet te verteten!
pak rrjetin kur vendosën të postonin një foto duke u puthur në faqe.

Gjithsesi, mes tyre nuk ka asgjë më shumë se një miqësi.

E pyetur mbi këto pikëpyetje në intervistën e fundit me “Prive”, Efi deklaroi se ajo dhe Flori janë vetëm miq.

E sa i takon fotos tha se rastisën të dy në një event në 14 shkurt.

”Jo. Kemi bërë një foto dhe ka qenë fiks dita e Shën Valentinit.

Ishim rastësisht në një event atë ditë. Ne jemi thjesht shumë miq.”– u shpreh Efi.

PO ZIEN RRJETI! Në një lidhje dashurie me Flori Mumajesin? Efi Dhedhes flet te verteten!