Home Të Fundit PRIME DEL NGA PRITSHMERIT! Banorët dalin jashtë shtëpisë, ‘TERBOHEN’ në skenë duke...

PRIME DEL NGA PRITSHMERIT! Banorët dalin jashtë shtëpisë, ‘TERBOHEN’ në skenë duke takuar e përqafuar….

112

Spektakli i kësaj të shtune ka nisur ndryshe me rastin e festimit të 100 ditëve brenda në shtëpi.

 

PRIME DEL NGA PRITSHMERIT! Banorët dalin jashtë shtëpisë, 'TERBOHEN' në skenë duke takuar e përqafuar....

Banorët dolën nga shtëpia dhe performuan një këngë, e cila u shkruajt nga vetë ato, në prani të publikut dhe ish-banorëve.

 

Më pas Meritoni nuk u përmbajt dot dhe vrapoi drejt Ilnisës për ta përqafuar dhe puthur.

 

Çifti qëndruan nën krahët e njëri-tjetrit disa minuta duke dhuruar momente mjaft emocionuese për publikun.