Home Të Fundit PRITJES I ERDHI FUNDI? Sërisht krahë Olsit dhe Besit? Luana Vjollca ZBULON...

PRITJES I ERDHI FUNDI? Sërisht krahë Olsit dhe Besit? Luana Vjollca ZBULON se kur rikthehet ‘Zemër Luana’ dhe detaje për risitë

24

 

Me anë të “Ask and Question” në “Instastory” duke këmbyer pyetje-përgjigje me ndjekësit,

 

PRITJES I ERDHI FUNDI? Sërisht krahë Olsit dhe Besit? Luana Vjollca ZBULON se kur rikthehet 'Zemër Luana' dhe detaje për risitë
ajo bëri të ditur se kur do të rikthehet në ekran.

“Kur do të fillojë ‘Zemër Luana 2’ se vdiqëm?” – ishte pyetja nga një ndjekëse.

“Nuk është se kisha ndonjë dyshim që do të kisha 47392619203 pyetje të tilla.

Brenda kësaj jave ose maksimumi javës tjetër, do t’ju bëj njoftim zyrtar që të bini rehat ju dhe unë”, – u përgjigj Luana

PRITJES I ERDHI FUNDI? Sërisht krahë Olsit dhe Besit? Luana Vjollca ZBULON se kur rikthehet 'Zemër Luana' dhe detaje për risitë