Home tvshow Puthi në buzë vajzën ? Ilir Shaqiri reagon për të gjith…

Puthi në buzë vajzën ? Ilir Shaqiri reagon për të gjith…

95

Para disa kohësh Ilir Shaqiri postoi një fotografi duke puthur vajzën e tij në buzë,

Puthi në buzë vajzën ? Ilir Shaqiri reagon për të gjith...

prej së cilës mori një lumë komentesh negative duke e konsideruar të papërshtatshme.

Por ai zgjodhi të mos fliste për këtë temë, por përkundrazi t’i kundërvihej

me një video tjetër ku e puthte sërish vajzën në buzë, si për të thënë që nuk ndikohet nga komentet dhe nuk i interesojnë.

Mbrëmjen e sotshme, i ftuar në emisionin ‘Cherry On Top’, u pyet për këtë temë dhe ai u shpreh se do ta bënte sërish, edhe para vdekjes, vetëm kështu do të vdiste i lumtur.

Do ta puthja edhe në momentin para vdekjes. Do të vdisja i lumtur, – u shpreh ai.

Gjithashtu, shtoi se kjo është një formë e dashurisë atërore dhe kush nuk e kupton është i pashpirt.