Home Të Fundit Qenkan zënë dhe ne NUK DINKEMI GJE? Jori Delli ‘FLET PA DORASHKA’...

Qenkan zënë dhe ne NUK DINKEMI GJE? Jori Delli ‘FLET PA DORASHKA’ për Olta Gixharin!

17

Jori Delli dhe Olta Gixhari kanë qenë dy ish-banore të edicionit të dytë të “BBV”.

 

Qenkan zënë dhe ne NUK DINKEMI GJE? Jori Delli 'FLET PA DORASHKA' për Olta Gixharin!

E ftuar ditën e djeshme në një intervistë, ka qenë Jori Delli. Kjo e fundit ka folur pak nga jeta e saj profesionale dhe private,

 

përfshirë këtu dhe lidhjen me rap artistin De Palma.

Ndër të tjera ajo ka folur dhe për miqësinë e saj me Olta Gixharin ku është shprehur:

Lei: Me Olta Gixharin ke miqësi?

Jori: Oltën e dashuroj, e adhuroj është super femër dhe kur del me Oltën është super më pëlen shumë është shumë njeri i mirë