Home tvshow Rike Roçi u largua nga Big Brother Vip,REAGIMI I SAJ PAS DALJES…

Rike Roçi u largua nga Big Brother Vip,REAGIMI I SAJ PAS DALJES…

202

Rikre Roçi ka qenë e eleminuara e rradhës në Big Brother Vip.

Rike Roçi u largua nga Big Brother Vip,REAGIMI I SAJ PAS DALJES...

Pas daljes së saj ajo i uroji fitoren më të mirit.

Për sa i përket personit që dëshiron që ta fitojë atë garë ajo tha emrin e Rozës pasi është dhe shoqja e saj.

Modelja tha se dinte të lunate shumë mirë por thjeshtë nuk ka dashur pasi ka preferuar ta shpalosë veten siç është.

‘Patjetër, unë kam zgjedhur ta luaj këtë lojë si njeri dhe jo si lojtare. Besoj se ndahen; lojtarë që japin gjithçka për këtë lojë dhe njerëz.

Unë kam ardhur në këtë reality shoë për të qenë reale dhe treguar veten sa e thjeshtë që jam dhe se nuk bëj kompromise me veten për të dalë jashtë karakterit tim. Dija shumë mirë edhe unë të ngrihesha në mëngjes dhe t’u bija të gjithëve, por jo. Zgjodha të tregoja veten time.’