Home tvshow ‘RIKTHEHET” Ilir Shaqiri nuk kursehet për Albi Nakon:“Nuk mbaj mend të ketë...

‘RIKTHEHET” Ilir Shaqiri nuk kursehet për Albi Nakon:“Nuk mbaj mend të ketë qenë ndonje kercimtar i…

89

Koreografi Ilir Shaqiri ishte i ftuar sot në “Cherry on Top”

'RIKTHEHET" Ilir Shaqiri nuk kursehet për Albi Nakon:“Nuk mbaj mend të ketë qenë ndonje kercimtar i...

me Bora Zemanin, pas një shkëputje të shkurtër nga ekrani.

Mes të tjerash, Ilir Shaqiri sqaroi edhe deklaratat e ndërsjella mes tij dhe Albi Nakos.

“Unë me Albin kam punuar në Itali, në një trup baleti ka qenë balerinë, unë si koreograf.

E njoh shumë mirë dhe më njeh kush. Atë që i kam thënë, mes dy profesionistëve duhet të ketë respekt.

Karrigia ku ulej dhe rëndësia që iu dha e detyronte të ishte pak më thumbues, pak më intrigant për atë që ishte personazhi i tij.

Unë me Albin nuk kam asnjë lloj problemi.

Nuk e mbaj mend mirë çfarë vendi kishte te leva Albi,

por nuk mbaj mend të ketë qenë ndonjë kërcimtar i rreshtit të parë.”- tha ai.