Home Të Fundit ‘RIP Dirtëro Agolli’ Sot u shua Ismail Kadare, modelja e njohur shqiptare...

‘RIP Dirtëro Agolli’ Sot u shua Ismail Kadare, modelja e njohur shqiptare BENE GAFEN që nuk i falet! Postimi i saj po bënë NAMIN në rrjet

19

Modelja shqiptare dhe Miss Universe 2015 Albania Megi Luka është përpjekur të bashkohet me personazhet VIP në nderim të shkrimtarit Ismail Kadare.

 

'RIP Dirtëro Agolli' Sot u shua Ismail Kadare, modelja e njohur shqiptare BENE GAFEN që nuk i falet! Postimi i saj po bënë NAMIN në rrjet
Por gafa e Megit nuk mund të lihej pa u vënë re. Ajo ka publikuar poezinë e Dritëro Agollit e shkruan: “RIP Dritëro Agolli”.

Ndonse një gafë kjo ngatërresë e dy shkrimtarëve, postim të cilin e ka fshirë sërish.

 

'RIP Dirtëro Agolli' Sot u shua Ismail Kadare, modelja e njohur shqiptare BENE GAFEN që nuk i falet! Postimi i saj po bënë NAMIN në rrjet