Home tvshow Roberti doli nga “Ferma Vip” për vajzen, POR Nora merr të bijën...

Roberti doli nga “Ferma Vip” për vajzen, POR Nora merr të bijën dhe largohet drejt…

451

Këtë Fitër Bajram këngëtarja kosovare

Roberti doli nga “Ferma Vip” për vajzen, POR Nora merr të bijën dhe largohet drejt...

Nora Istrefi nuk e festoi në Kosovë.

Përmes një fotoje në “Instastory” ku shfaqet e bija, ajo zbulon se ndodhet në Dubai.

Kujtojmë se nga ana tjetër, Roberti la garën në “Ferma Vip” pasi nuk nuk mund të qëndronte më gjatë pa të bijën.

 

Roberti doli nga “Ferma Vip” për vajzen, POR Nora merr të bijën dhe largohet drejt...

 

Roberti doli nga “Ferma Vip” për vajzen, POR Nora merr të bijën dhe largohet drejt...