Home Të Fundit Romeo AKUZON rëndë Meritonin në lidhje me Ilnisën, moderatori i kthehet keq...

Romeo AKUZON rëndë Meritonin në lidhje me Ilnisën, moderatori i kthehet keq ‘Si guxon ti t’ma përmendësh kur…’

491

Ditën e sotme, Romeo ka akuzuar Meritonin se ai e ka dashur Ilnisën jashtë këtij formati dhe se për faj të tij, Ilnisës ju prenë ëndrrat.

Romeo AKUZON rëndë Meritonin në lidhje me Ilnisën, moderatori i kthehet keq 'Si guxon ti t'ma përmendësh kur...'

Kjo ka bërë që dy personazhët të përfshihen në një debt të ashpër me njëri-tjetrin.

 

Ata i bërtisnin në fytyrë njëri-tjetrit duke kaluar edhe në ofendime.

 

“Ia preve ëndrrat, ti e doje jashtë atë. Kjo është e vërteta plak. Të pëlqen”, iu drejtua Veshaj – Mjekiqit.

 

Ai në anën tjetër ia ktheu: “Mos guxo ta përmendësh. Je i turpshëm. Si guxon me përmend Ilnisën, të ka respektuar ty”.