Home ShowBizzi Romeo habit banorët me letrën ndaj Julit: Pa ty nuk jam njëjtë...

Romeo habit banorët me letrën ndaj Julit: Pa ty nuk jam njëjtë Jul…

188

Pasi banorët nisën të lexonin letrat që kishin shkruajtur për një prej banorëve të tjerë të shtëpisë të cilin e kanë afër zemres, Romeo kishte shkruajtur një letër për Julin.

te fundit, big brother vip albania, bbv, jul deda, romeo

Ky i fundit e mori letrën dhe nisi ta lexonte,

ku për çudi po përballej me fjalët nga më të bukurat që ishin shkruar prej ‘kundërshtarit’ të tij Romeos.

Duke shkaktuar të qeshura pafund në shtëpi, letra mbyllej me:

Pa ty nuk jam i njëjtë Jul! O hëna e ditëve të mia. Dalsh sa më shpejtë jashtë, i joti Romeo…