Home tvshow ROMEO ‘humb’! Zgjidhet lideri i ri, ja kush do ta ‘drejtojë’ shtëpinë...

ROMEO ‘humb’! Zgjidhet lideri i ri, ja kush do ta ‘drejtojë’ shtëpinë e BBV në ditët në vijim

120

Lider i shtëpisë për këtë javë është zgjedhur ndryshe.

ROMEO 'humb'! Zgjidhet lideri i ri, ja kush do ta ‘drejtojë’ shtëpinë e BBV në ditët në vijim

 

As me vota prej publikut dhe as me vota prej konkurrentëve të tjerë.

Ai banor i cili do të shtypte butonin në living kur produksioni të jepte një shenjë do të bëhej lider i shtëpisë.

Juli pak momente më parë e shtypi butonin dhe kështu është përzgjedhur lider i javës për shtëpinë e ‘BBV3’.