Home Të Fundit Ronela pranoi se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër: Të...

Ronela pranoi se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër: Të bëjmë s*ks dhe t’i bëjmë motra…

58

 

Konkurentët janë rikthyer në skenën e Përputhen dhe kanë analizuar rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.

 

Ronela pranoi se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër: Të bëjmë s*ks dhe t’i bëjmë motra…

Para disa ditësh Roela pranoi se ka kaluar në intimitet me Vedatin, ndërkohë që ditën e djeshme Murati ka reaguar ashpër.

 

“Nëse Roela e ka bërë, gjë që e besoj duhet të bënte ashtu siç tha Murati.

Të kishte ikur mbrapa Vedatit.

 

Ne këtu puthjet na janë bërë sikur po i puthim në faqe.

 

Na janë bërë të gjitha motra. Të bëjmë dhe seks dhe ti bëjmë të gjitha motra, çfarë po bëjmë këtu.

A ke shkuar me Vedatin? Për çfarë ndejte në studio? Apo doje dhe burrë dhe dashnor?”, tha ai.