Home Të Fundit Sa gjysma e cmimit të madh…/ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja...

Sa gjysma e cmimit të madh…/ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm

183

Siç e kemi përmendur dhe më herët, Françeska kurohet ‘kokë e këmbë’

 

Sa gjysma e cmimit të madh.../ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm
dhe çmimet e veshjeve të saj kanë shifra marramendëse.

Sakaq mbrëmjen e sotme banorja është shfaqur me një look të zi, dhe në total shkon plot 3.630€.

Fustani i markës “Zimmermann” 1250€, këpucët “Rene Caovilla” 1430€ dhe vathët e markës “Chanel” 950€.

Sa gjysma e cmimit të madh.../ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm

Sa gjysma e cmimit të madh.../ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm

Sa gjysma e cmimit të madh.../ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm

Sa gjysma e cmimit të madh.../ E pabesueshme, ja sa kushtoi veshja e Franceskës Prime-n e djeshëm