Home Të Fundit Sa paska ndryshuar dhe sa qenka rritur/ Ilnisa ndanë foton e ëmbël...

Sa paska ndryshuar dhe sa qenka rritur/ Ilnisa ndanë foton e ëmbël me të bijën, ja sa të bukura duken ato!

25

lnisa Agolli është një prej ish-konkurrenteve të formatit “BBV3”, rrugëtimi i së cilës përfundoi kohë përpara finales.

 

Sa paska ndryshuar dhe sa qenka rritur/ Ilnisa ndanë foton e ëmbël me të bijën, ja sa të bukura duken ato!
Gjatë kohës që ajo ka qëndruar brenda në shtëpi, gjithmonë është dëgjuar të flasë për vajzën e saj, Anais.

Madje gjatë një spektakli, ajo erdhi dhe surprizoi Ilnisën së bashku me nënën e ish-banores në ambientet e shtëpisë.

Pas daljes nga shtëpia, Ilnisa nuk është parë të postojë shpesh me të voglën e saj deri pak momente më parë teksa ka ndarë një foto të ëmbël me ndjekësit teksa shfaqet pranë Anaisit.

Sa paska ndryshuar dhe sa qenka rritur/ Ilnisa ndanë foton e ëmbël me të bijën, ja sa të bukura duken ato!