Home Të Fundit SA PASKA NDRYSHUAR! Pak ditë pas lindjes, nuk do e besoni dot...

SA PASKA NDRYSHUAR! Pak ditë pas lindjes, nuk do e besoni dot se si duket Kiara Tito (Foto)

143

Kiara shfaq linjat pak javë pas lindjes dhe duket…

 

SA PASKA NDRYSHUAR! Pak ditë pas lindjes, nuk do e besoni dot se si duket Kiara Tito (Foto)

Kiara Tito para pak javësh mori epitetin nënë për herë të parë.

Ajo ndau një fotografi me ndjekësit e saj, ku shihet e kuruar deri në detaje.

 

Këtu shihet se ajo i është rikthyer normaliteti.

SA PASKA NDRYSHUAR! Pak ditë pas lindjes, nuk do e besoni dot se si duket Kiara Tito (Foto)

Epiteti nënë, Kiarës i ka dhënë një nur që shihet qartë në fotografi.