Home tvshow Sa shumë qenka rritur!/ Ish partnerja e Meritonit ndan ‘foton e ëmbël’...

Sa shumë qenka rritur!/ Ish partnerja e Meritonit ndan ‘foton e ëmbël’ me djalin e saj! (Foto)

393

Meriton Mjekiqi është padyshim një nga banorët

Sa shumë qenka rritur!/ Ish partnerja e Meritonit ndan ‘foton e ëmbël’ me djalin e saj! (Foto)

më të komentuar të BBV, kjo për gjithë dinamikat

që ka sjellë në lojë, por edhe historitë e treguara nga vet ai dhe kryesisht historia e marrëdhënies me Egestën dhe djali i tyre.

Vazhdimisht edhe ish-partnerja e tij ka qenë aktive në rrjete sociale, ku herë pas here ka ndarë edhe qëndrimet e saj për ato që është përmendur ajo vet dhe djali i tyre.

Së fundmi, Egesta ka ndarë në Instastory foton e ‘ëmbël’ me djalin e saj dhe të Meritonit, ku duket se sa është rritur Loari i vogël.Sa shumë qenka rritur!/ Ish partnerja e Meritonit ndan ‘foton e ëmbël’ me djalin e saj! (Foto)