Home tvshow Sa TE BUKURA edhe sa shumë janë rritur! Blendi Fevziu ndan foton...

Sa TE BUKURA edhe sa shumë janë rritur! Blendi Fevziu ndan foton e rrallë me dy vajzat e tij

156

Blendi Fevziu është një ndër moderatorër që i ka rezistuar kohës duke qenë në qendër të vëmendjes.

Sa TE BUKURA edhe sa shumë janë rritur! Blendi Fevziu ndan foton e rrallë me dy vajzat e tij

Vet Blendi jo pak herë ndan me publikun dhe imazhe nga familja e tij.

Thënë kjo, ditën e djeshme Blendi Fezviu ka ndarë një foto në Instagram së bashku me dy vajzat e tij.

Foto që mori shumë pëlqime dhe reagime në publik.Sa TE BUKURA edhe sa shumë janë rritur! Blendi Fevziu ndan foton e rrallë me dy vajzat e tij