Home Të Fundit SA TURP! Krist Aliaj ka pikturuar Kiarën shtatëzënë? Njerëzve u duket e...

SA TURP! Krist Aliaj ka pikturuar Kiarën shtatëzënë? Njerëzve u duket e ‘FRIKSHME’ (Foto)

136

Ish finalisti i BBVA2, Kristi Aliaj Dragot

 

SA TURP! Krist Aliaj ka pikturuar Kiarën shtatëzënë? Njerëzve u duket e 'FRIKSHME' (Foto)

ka zhvilluar me ndjekësit e tij një bisedë virtuale ku i është përgjigjur pyetjeve të ndryshme.

“A ke bërë ndonjë pikturë të Kiarës shtatzënë?” ishte një ndër pyetjet që Kristi ka vendosur ti përgjigjet pa fjalë.

 

Krahas pyetjes, ai ka postuar një pikturë të një vajze, duke lënë të nënkuptohet se është portreti i Kiara Titos.

 

SA TURP! Krist Aliaj ka pikturuar Kiarën shtatëzënë? Njerëzve u duket e 'FRIKSHME' (Foto)

Të gjithë mund ta shikojnë se ajo pikturë nuk ngjason aspak me moderatoren dhe për njerëzit është dukur e frikshme!