Home tvshow Sara bën deklaratën e fortë për Kiarën: “Ka 13 ish-partnerë”

Sara bën deklaratën e fortë për Kiarën: “Ka 13 ish-partnerë”

284

Ditën e djeshme, Sara Gjordeni reagoi ashpër për disa aludime në rrjet,

Sara bën deklaratën e fortë për Kiarën: “Ka 13 ish-partnerë”

 

duke nisur nga raportet me Meritonin e deri te ish-partnerët e saj.

Ajo kërkoi nga publiku gjithashtu që bashkë me Bardhin, të mos i krahasojnë më me çiftin Luiz-Kiara pasi nuk kanë asgjë të përbashkët.

Ndërsa sot, ajo ka bërë një deklaratë të fortë pikërisht për Kiarën.

Një ndjekës i shkruan: “Pse mundohesh të bëheni si çifti Luiz-Kiara, s’ju shkon fare”.

“Hundën dhe buzët. Unë 3 exa, Kiara 13. Ec qarkullo”, ia ktheu SaraSara bën deklaratën e fortë për Kiarën: “Ka 13 ish-partnerë”