Home Të Fundit Sara Gjordeni ‘ISH E DASHURA’ e Romeo Veshaj? Ish banorja e BBVA...

Sara Gjordeni ‘ISH E DASHURA’ e Romeo Veshaj? Ish banorja e BBVA ‘PLAS B0MBEN’ në rrjet, tregon të VERTETEN para të gjithëve dhe SHTANG të gjithë

15

Ish banorja Sara Gjordeni ka diskutuar në Post Big Brother faktin se është përfolur

 

Sara Gjordeni 'ISH E DASHURA' e Romeo Veshaj? Ish banorja e BBVA 'PLAS B0MBEN' në rrjet, tregon të VERTETEN para të gjithëve dhe SHTANG të gjithë

për ish-partnerët e saj dhe kjo gjë e ka cenuar në moralin dhe dinjitetin e saj.

Ajo shpjegoi para të gjithëve raportin që ka pasur me të gjithë meshkujt që ajo është akuzuar se ka pasur një lidhje.

Moderatori: Ke thënë më shumë kam humbur nga ky BBV sesa kam fituar. Çfarë nënkupton me këtë?

Sara Gjordeni: Më ka dhënë një impakt shumë të madh në publik, ishte i mirë apo i keq. Por më ka kushtuar shumë në anën e moralit dhe dinjiteti që është diskutuar jashtëzakonisht shumë.

Moderatori: Rikja në një batutë ka thënë sa shumë ka patur…

Rike Roçi: I ka ardhur droni, ishte i dyti ish që futej në big, gjithë të famshëm, jo ndonjë gjë të keqe.

Sara Gjordeni: Unë nuk e kuptoj kur i bë kaq e madhe kjo puna e ish-ave të mi që u bënë këto memet sa ish-të dashur ka Sara për metër katror.

 

U diskutua Romeo, më vjen keq që nuk është këtu që të hidhte poshtë aludimin që unë kam pasur diçka me Romeon, që nuk kam pasur. U aludua për Silvin,

Silvin e kam takuar vetëm 15 minuta në jetën time, nuk kam pasur asnjë gjë tjetër, u fut Endriku, unë sigurisht kisha pasur një histori me të para 10 vitesh, unë nuk e di çfarë priste publiku të bëja ndërkohë që ai kishte bashkëshorten e dytë shtatzënë me fëmijën e dytë, unë nuk e kuptoj çfarë pritur publiku që të bëja me Endrikun.

 

Ndërsa personin nga i cili erdhi droni, të cilin nuk e kishte dërguar absolutisht ai person, ishte personi të cilin ia kisha treguar Bardhit brenda në shtëpi. Unë nuk e kuptoj që ku janë këta ish-at që u diskutuan kaq shumë.