Home Të Fundit Sara numëroi 1000 të zezat për Kiarën, Luizi BENE VEPRIMIN E PAPRITUR...

Sara numëroi 1000 të zezat për Kiarën, Luizi BENE VEPRIMIN E PAPRITUR ndaj Bardhit! Si do shkoi ky muhabet?

1896

Sara Gjordeni bëri një deklaratë të fortë për Kiarën së fundmi, ku tha se, “Kiara ka 13 ish-partnerë”, ndërsa ajo 3.

Sara numëroi 1000 të zezat për Kiarën, Luizi BENE VEPRIMIN E PAPRITUR ndaj Bardhit! Si do shkoi ky muhabet?
Për këtë deklaratë të Sarës, erdhi një reagim sqarues nga Bardhi, i cili u shpreh se llogaritë e partneres së tij

 

janë vjedhur dhe çdo koment i bërë nuk është prej saj— pavarësisht se Sara është parë duke publikuar foto të saj.

Lidhur me deklaratën e Bardhit duket se Luizi ka zgjedhur të mos qëndrojë i heshtur duke i bërë “unfollow” në “Instagram” Bardhit.

Një veprim ky që lë të kuptohet se Luizi jo vetëm që është në dijeni për deklaratat e fundit, por ka edhe hatërmbetje mes tyre— mëse e kuptueshme.

Sara numëroi 1000 të zezat për Kiarën, Luizi BENE VEPRIMIN E PAPRITUR ndaj Bardhit! Si do shkoi ky muhabet?