Home Të Fundit Sarah Berisha prek rrjetin ‘Kemi dëshirë të kemi një bebe, por…’ hap...

Sarah Berisha prek rrjetin ‘Kemi dëshirë të kemi një bebe, por…’ hap zemrën si asnjëherë më parë dhe tregon për planet e saj!

18

Influencerja e njohur Sarah Berisha ishte e ftuar mëngjesin e sotëm në “Wake Up”.

 

Sarah Berisha prek rrjetin 'Kemi dëshirë të kemi një bebe, por...' hap zemrën si asnjëherë më parë dhe tregon për planet e saj!

Ajo ka folur pa dorashka në këtë intervistë, duke zbuluar shumë të pathëna, nga planet për fëmijë me DJ PM e deri tek dasma.

Sara ka treguar se për momentin nuk kanë plan për dasmë, por tregoi se dëshirojnë shumë të bëhen prindër.

Pyetje-Përgjigje:

PYETJE- Kur do të vijë dasma me DJ PM?

PËRGJIGJE- Nuk e di. Është ndër pyetjet që më bëhet më shumë, kjo dhe për shtatzëninë.

Nuk kemi akoma një dasmë në horizont. Në fillim kemi më shumë qejf një bebe, pastaj dasma.

PYETJE-Është përfolur shumë nëpër portale për një shtatzëni të mundshme…

PËRGJIGJE- Ma kanë thënë shumë dhe doli dhe nëpër portale. Por ndonjëherë ndodhin këto ndryshimet tek femrat, që mund t’i fryhet pak barku, por jo nuk kam qenë shtatzënë.

PYETJE-Ku po jetoni momentalisht ti dhe PM?

PËRGJIGJE- Ne jetojmë vajtje-ardhje, në ditët e sotme jeta kështu është, jemi gjithë kohën në lëvizje. Rruga 3 orë larg është, nuk na kushton asgjë që ta bëjmë vajtje-ardhje. Por është dhe puna që kemi të dy, unë mund ta bëj kudo, po ashtu dhe PM e ushtron kudo profesionin e tij.

PYETJE-Cila është sipas teje mosha ideale për të bërë një fëmijë?

PËRGJIGJE- Nuk ka një moshë ideale. Unë e dua shumë një bebe në këtë moment, mendoj se jam gati. Nëse një fëmijë do vijë e mirëpresim. Por nga vrulli i jetës stepemi dhe janë shumë pikëpyetje që i bën vetes. Mendoj ‘si do jetë jeta ime kur të bëhem nënë?’ Një frikë tjetër është që ke një përgjegjësi shumë të madhe. Ndonjëherë ndihem pak fajtore sepse duket sikur e kam shtyrë unë…

PYETJE-Cila është gjëja më e shtrenjtë që zotëron?

PËRGJIGJE- Çantat, por kam punuar për t’i blerë ato. Janë çanta marke, rreth 2 mijë euro.