Home Të Fundit Shpallën Eglën fituese, ish opinionistia i NXJERR BOJEN Ledionit dhe produksionit ‘Te...

Shpallën Eglën fituese, ish opinionistia i NXJERR BOJEN Ledionit dhe produksionit ‘Te jesh agresiv e…’

24

Egla Ceno është fituese e sezonit të tretë të “Big Brother VIP Albania”.

 

Shpallën Eglën fituese, ish opinionistia i NXJERR BOJEN Ledionit dhe produksionit 'Te jesh agresiv e...'

Mirëpo pjesa më e madhe e publikut ka qenë kundër këtij vendimi, mes tyre edhe ish-opinionistja e këtij reality show, Balina Bodinaku.

Ledioni e ka përkufizuar Eglën si një femër të fortë dhe me kauza të ndryshme për tu dalë në mbrojtje grave, ndaj u shpall edhe fituese.

Por Balina ka mendim ndryshe nga moderatori i këtij sezoni, teksa në një postim në InstaStory shkruan:

“Më bezdis shumë sa herë vendoset shenja e barazimit mes agresivitetit dhe forcës.

Të jesh i dhunshëm, agresiv, vulgar e banal nuk të bën të fortë, qofsh burrë, apo grua”.

“Ok, ka luajtur.

Është shpallur fituese.

E përse duhet ta shohim dhe si heroinë?”, vazhdon më tej Balina.

Në një postim tjetër, opinionistja shkruan: “Një gjë është e sigurt, nuk ka fitues që ka nevojë për kaq shumë mbrojtje”.

Shiko foton:

Shpallën Eglën fituese, ish opinionistia i NXJERR BOJEN Ledionit dhe produksionit 'Te jesh agresiv e...'