Home ShowBizzi Shqipe Hysenaj dhe Blerando janë në një lidhje bashkë? Del fotoja qe...

Shqipe Hysenaj dhe Blerando janë në një lidhje bashkë? Del fotoja qe i nxjerr zbuluar…

25

Shqipe dhe Blerando kanë qenë dy protagonistë të BB VK 2 të cilët shprehën një pëlqim për njëri tjetrin dhe më pas u tërhoqën.

Shqipe Hysenaj, Blerando

Ndonëse kishim kohë pa parë apo pa dëgjuar për ata bashkë, një detaj na tërhoqi vëmendjen.

Mirëpo dyshimet sot i ngre veshja e tyre, saktësisht një palë tuta të zeza me lidhese dhe me një unazë metali “John Richmon”.

Nuk e dime si ndodhi kjo rastesi që të dy personazhet mbajnë veshur të njëjtin produkt sportiv!

Kjo ka lënë të kuptohet se dyshja janë duke shijuar prej kohësh një romancë bashkë por larg syrit të publikut.

Shqipe Hysenaj, Blerando