Home Të Fundit ‘Si një ish e dashur e tij tij…’ SHTANG Vesa, flet për...

‘Si një ish e dashur e tij tij…’ SHTANG Vesa, flet për raportin me Romeon ‘Dronin ja cova unë dhe jam gati të…’

853

Vesa Smolica, e ftuar në “Se luan topi”, ka folur pas eliminimit të saj nga “Big Brother VIP”,

'Si një ish e dashur e tij tij...' SHTANG Vesa, flet për raportin me Romeon 'Dronin ja cova unë dhe jam gati të...'

ku ndër të tjera ajo sqaroi edhe raportin e saj me Romeon, duke zbuluar se dronin “VeRo”, e ka dërguar ajo.

Është folur për raportin tënd me Romeon, para dasmës i ke dërguar atij një dron. Nga HeRo ishte VeRo…

Vesa: E kam dërguar unë për shokun tim që më ka qëndruar afër nga fillimet.

Kemi krijuar edhe këngë së bashku. Muzika na ka bashkuar.

E kemi pasur atë afrimitetin, jo ashtu siç e mendojnë të tjerët, e dërgova si shok,

për shoqëri dhe që e mbështes deri në finale për të shkuar. Ky është mesazhi i vetëm.

 

Mendon se u bë xheloze Heidi për ju të dy?

Vesa: Po, por nuk kam dashur të prek Heidin, as që dua të flas për të, sepse më nominoi.

Nuk kam dashur të lidh dronin me të. Si një ish e dashur atëherë e Romeos ka mundur të xhelozojnë. Kanë diskutuar brenda shtëpisë.

 

Vesa tregoi gjithashtu se është shumë e lumtur për çiftin, dhe se kur të bëjnë dasmën e vërtetë jashtë “do i këndojë te dasma e tyre”.