Home Të Fundit ‘S’i nuk të vjen TURP që…’ Cfarë i bëri Ed Manushi? E...

‘S’i nuk të vjen TURP që…’ Cfarë i bëri Ed Manushi? E ftuara ‘SHPERTHEN’ ndaj tij në emision

20

Çdo mbrëmje emisioni “Top Arena”, në Top Channel, ka të ftuar specialë personazhe VIP të fushave të ndryshme.

 

'S'i nuk të vjen TURP që...' Cfarë i bëri Ed Manushi? E ftuara 'SHPERTHEN' ndaj tij në emision
Mbrëmë ishte radha e fitueses së edicionit të dytë të “She’s on Top”, Ina Pashollari.

E teksa Edi Manushi po bënte prezantimin e saj, ai nuk mbante mend se cilin edicion Ina ka fituar.

E në momentin që Pashollari u fut në studio iu kthye Manushit:

Pjesë nga biseda:

Manushi: Ajo ka fituar “She’s on Top”, 2 apo 3 do m’a thotë kur të vijë këtu se nuk e mbaj mend. Ina Pashollari. Kë “She’s on Top” ke fituar?

Ina: Të dytin dhe si nuk të vjen turp

Manushi: Si e ke atë zbritjen njësoj si… Nuk i ke hequr ato…

Ina: Normale, këto janë zakone të vjetra

Manushi: Po pse je bërë kështu se revolucionare franceze me këto flokë? A duket si te filmat partizanë-francezë, ça është ky modeli?

Ina: Duhet të rrish më shumë në internet se këto janë modele trend tani