Home Të Fundit S*ks në Big Brother? Ilnisa Agolli SHTANG rrjetin me përgjigjjen e saj

S*ks në Big Brother? Ilnisa Agolli SHTANG rrjetin me përgjigjjen e saj

1417

Një pyetje që trazoi rrjetin, u përmend edhe në studio,

S*ks në Big Brother? Ilnisa Agolli SHTANG rrjetin me përgjigjjen e saj

kur Ronaldo i tha se nuk ka asgjë të keqe që të bësh s*ks brenda shtëpisë,

 

duke shtuar se nuk pret që ajo t’i përgjigjet.

Ilnisa zgjodhi të mos përgjigjet, por të buzëqeshë dhe të vijojë më tej bisedën në tema të tjera.