Home Të Fundit ‘Sonte do bëhet NAMI!’ E VERTETA MES TIJ DHE HEIDI? Massimiliano vjen...

‘Sonte do bëhet NAMI!’ E VERTETA MES TIJ DHE HEIDI? Massimiliano vjen sonte ne Shqiperi dhe ‘PARALAJMERON TERMET’!

24

Ai thotë se sonte do të bëhet nami, për çfarë e ka fjalën?

 

'Sonte do bëhet NAMI!' E VERTETA MES TIJ DHE HEIDI? Massimiliano vjen sonte ne Shqiperi dhe 'PARALAJMERON TERMET'!

Ju rikujtojme qe Heidi dhe Massimiliano ishin dy konkurrente ne Grande Fratello ne Itali.

 

Te dy personazhet krijuan nje histori dashuria e cila beri shume buje ne media.