Home tvshow Surprizë Dje u pajtuan sot Martohen! Kemi dasmë, martohen Romeo dhe Heidi!...

Surprizë Dje u pajtuan sot Martohen! Kemi dasmë, martohen Romeo dhe Heidi! JENI TE FTUAR ja se ku mund ta shikoni dasmen…

630

Një dhuratë mjaft e këndshme për fansat

Surprizë Dje u pajtuan sot Martohen! Kemi dasmë, martohen Romeo dhe Heidi! JENI TE FTUAR ja se ku mund ta shikoni dasmen...

 

e Romeos dhe Heidit ka ardhur pak minuta më parë.

Faqja zyrtare e “Big Brother VIP Albania” ka bërë të ditur se mbrëmjen e nesërme do të kemi dasmë në reality show.

Romeo dhe Heidi do të martohen bashkë në orën 9 të mbrëmjes së nesërme (e premte), sigurisht në kuadër të lojës.Surprizë Dje u pajtuan sot Martohen! Kemi dasmë, martohen Romeo dhe Heidi! JENI TE FTUAR ja se ku mund ta shikoni dasmen...