Home Tags Zemra

Tag: Zemra

Ylli Merja : Si mund t’i parandalojmë dhe shërojmë problemet kardiovaskulare...

0
Në një intervistë në emisionin “ Rreze Dielli” në rubrikën ‘ Bima dhe shëndeti’ mjeku popullor Ylli Merja këshilloi se si mund të kuptojmë...

Ylli Merja: Si të luftoni sëmundjet e zemrës me keto bime...

0
Një nga faktorët kryesorë që ndikon në shfaqjen e sëmundjeve të zemrës është konsumimi i tepërt i ushqimeve që përmbajnë kolesterol, e kjo sjell...

Ylli Merja : Si mund t’i parandalojmë dhe shërojmë problemet e...

0
Në një intervistë në emisionin “ Rreze Dielli” në rubrikën ‘ Bima dhe shëndeti’ mjeku popullor Ylli Merja këshilloi se si mund të kuptojmë...