Home tvshow Tani qe siguroj FINALEN HEIDI habit me pergjigjen: “Cilët janë dy personat...

Tani qe siguroj FINALEN HEIDI habit me pergjigjen: “Cilët janë dy personat qe mund ta fitojn Big Brotherin?”

165

Në Top Albania Radio po vijon transmetimi i ‘Big Brother Live nga Shtëpia’,

Tani qe siguroj FINALEN HEIDI habit me pergjigjen: “Cilët janë dy personat qe mund ta fitojn Big Brotherin?”

që do t’ju bëjë shoqëri deri në 18:00, një emision radiofonik nga shtëpia më e famshme në vend.

Personazhet më të komentuar rivihen në rolet e prezantuesve e të ftuarve, me plot të papritura dhe emocione.

Në këtë episod të fundit, Jonida Aliçkolli dhe Elona Duro ishin dy moderatoret prezente në shtëpim të cilat intervistuan një e nga një banorët finalistë.

E pyetur nga Jonida Aliçkolli se cilët janë dy personat që ajo i sheh në podin final, Heidi Baci u përgjigj:

Unë nuk e di me të thënë të drejtën. Shikoj Julin me Romeon me të thënë të drejtën, sepse ka qenë një pjesë që ka dhënë shumë emocione të dy dhe shikoj vërtetë ata të dy. Është shumë e vështirë, sepse edhe Egla është nga ata persona që ka jetuar shumë. Ka dhënë emocione. Jam pak e njëanëshme këtu. Më shumë vlerësoj Julin dhe Romeon. Kanë dhënë shumë. Kanë jetuar. Njëri në lojë, tjetri në emocion, por gjithsesi kanë bërë shumë për këtë format.