Home Të Fundit ‘Të erdhi me ‘BANANE’ tek goja dhe ti kishe qejf …’ Franceska...

‘Të erdhi me ‘BANANE’ tek goja dhe ti kishe qejf …’ Franceska ja plas në fytyrë të vërtetën Heidit (VIDEO)

130

Konkurrentja i tha Heidit se disa ditë pasi e quajti Liam Osmanin manjak, banorja për 3 ditë rresht ka qeshur me këtë të fundit.

 

'Të erdhi me 'BANANE' tek goja dhe ti kishe qejf ...' Franceska ja plas në fytyrë të vërtetën Heidit (VIDEO)

“Të erdhi me banane te goja dhe të qeshte buza nga ky manjaku që ti kishe nevojë të ruheshe”–

 

iu drjetua Françeska-Heidit, e cila u shpreh se nuk po qeshte por ishte duke debatuar me Liamin.

 

Sipas modeles, Baçi pas këtij veprimi e ka nxjerrë fytyrën e vërtetë, sepse ka 3 ditë që qesh me personin që e quajti “manjak”.

 

Pjesë nga debati:

Françeska: E ke futur në lojë Romeon me të ruajtur.

Heidi: Unë si kam thënë gjë, madje ai më ofendoi mua

Françeska: Ke ndërruar krevatet, ke dalë jashtë në prime sepse nuk mund të rrije me Liamin, kaq manjak ishte ai. Duke u futur Lidi me të ruajtur, duke u futur Romeo me të ruajtur.

 

Ti duke qeshur me Liamin në mes të guzhinës 3 ditë rresht, unë të kam parë vetë me Rozën

 

Heidi: Je në autobus

Françeska: Të erdhi me banane të goja dhe të qeshte buza nga ky manjaku që ti kishe nevojë të ruheshe

Heidi: Nuk po qeshja, ne debatuam

Françeska: Ti je fallco moj Heidi. E nxore maskën për 2 sekonda. Ke 3 ditë rresht që qesh me Liamin. E ke bërë burrin e huaj të qajë te dhomë e rrëfimit.