Home Të Fundit TE GJITHE THANE SE DO NDAHESHIN, Romeo dhe Heidi më afër se...

TE GJITHE THANE SE DO NDAHESHIN, Romeo dhe Heidi më afër se kurrë, bëjnë HAPIN SERIOZ NDAJ njëri-tjetrit!

12

Çifti Romeo & Heidi po shijojnë disa ditë të qeta në praninë e njëri tjetrit.

 

TE GJITHE THANE SE DO NDAHESHIN, Romeo dhe Heidi më afër se kurrë, bëjnë HAPIN SERIOZ NDAJ njëri-tjetrit!
Romeo prej ditësh nuk është shfaqur në kanalet televizive por kjo nuk e ka penguar që të jetë afër Heidit.

Këtë e konfirmoi vet Heidi teksa një detaj i rëndësishëm u duk në Instagramin e saj teksa kjo

e fundit ka shtuar në highlights e saj dhe momentet ku ka qenë e afër Romeos.

 

TE GJITHE THANE SE DO NDAHESHIN, Romeo dhe Heidi më afër se kurrë, bëjnë HAPIN SERIOZ NDAJ njëri-tjetrit!