Home tvshow “Të vd*ktë fëmija në bark, nëse je shtatzanë, përpiqesh t’i ngjash…”, Sara...

“Të vd*ktë fëmija në bark, nëse je shtatzanë, përpiqesh t’i ngjash…”, Sara me lot në sy tregon kërc*nimet tronditëse nga…

288

Sara zbuloi se ka pasur mallkime dhe kërcënime përtej çdo

“Të vd*ktë fëmija në bark, nëse je shtatzanë, përpiqesh t’i ngjash…”, Sara me lot në sy tregon kërc*nimet tronditëse nga...

imagjinate teksa rrëfeu edhe një koment të bërë nga

një grua e cila e krahasonte me Kiarën përsa i takon shtatzanisë.

“Të vdektë fëmija që ke në bark nëse je shtatzanë sepse po e bën për të ngjarë me Kiarën. Asnjë grua nuk duhet t’ja thotë një gruaje tjetër këtë gjë. Sepse asnjë nga ne nuk është aq idiote për t’i ngjarë dikujt duke ngelur shtatzanë”- tha Sara.

Ndërsa nuk la pa i kërkuar ndjesë edhe Kiarës për komentin e bërë ndaj saj.

“Mendoj se ndjesë meriton çdo njeri që do ishte në vendin e saj. Nuk ishte diçka e iniciuar nga unë. Nuk kam asgjë personale, por mendoj se ndjesë për atë koment do meritonte çdo grua që do ishte në vendin e Kiarës”– nënvizoi ish-banorja e BBVIP.