Home Të Fundit ‘TEMPERATURA DERI NE 32 GRADE’, Hakil Osmani flet për motin ‘7 gradë...

‘TEMPERATURA DERI NE 32 GRADE’, Hakil Osmani flet për motin ‘7 gradë mbi normalen…’

412

Kjo javë pritet të sjellë temperatura shumë të larta në vendin tonë.

 

'TEMPERATURA DERI NE 32 GRADE', Hakil Osmani flet për motin '7 gradë mbi normalen...'

Meteorologu i Meteoalb Hakil Osmani tha se priten maksimume ditën e sotme dhe ditën e martë,

 

ku vlerat pritet të shkojnë në 28 gradë celsius.

 

Jo vetëm në orët e mesditës por edhe në orët e para të mëngjesit temperaturat do të jenë të larta.

 

“Duke filluar nga e mërkura deri në fundjavë do kemi rritje graduale të temperaturave që do të shkojnë deri

në 32 gradë, që janë 7 gradë më të larta se vlerat normale të muajit.

 

Janë temperatura tipike të verës se sa të pranverës”, tha Osmani.