Home tvshow “Ti i përdore vajzat sa deshe”, përplasje e fortë mes Abrit dhe...

“Ti i përdore vajzat sa deshe”, përplasje e fortë mes Abrit dhe Julit, opinionisti: Tani nuk të duhen më

67

Arbër: Unë mendoj që Juli mendon se luan me ato lojtar që i quan të fortë.

“Ti i përdore vajzat sa deshe”, përplasje e fortë mes Abrit dhe Julit, opinionisti: Tani nuk të duhen më

 

 

 

Për sa kohë nuk i ka lënë këtë lloj hapësire Rozës, nuk e konsideron lojtare të forta.

 

 

Juli: Rozën nuk e kam pasur përballë, si ta luftoj, kot? Ti thua ti dal përballë që ti jap debat, po nuk kam pasur arsye. Nuk është debati me zor, nuk kam pse ti kthej debat Rozës. Nëse do i përkrahja, do thonin këto ti si lë këto vajzat të bëjnë debate.

Arbër: mendoj se i ka përdorur gocat aq sa janë dashur dhe tani nuk i duhen më.

Roza: është e vërtetë, e kam vënë re

Arbër: I ke përdorur, ke thënë që jemi shokë ndajmë të njëjtat mendime. Nuk të çudit që Roza thotë që Erjola është hardisku jot i jashtëm.

Juli: Po më thua që i kam bërë të besojnë siç mendoj unë

Arbër: Kur një njeri ka treguar se ka disa interesa të përbashkëta me ty, të kërkon mbështetje dhe ti nuk i jep hapësirë.

Juli: Po unë ika mo

Abër: Ajo të tha më mbështet.