Home tvshow TOP CHANNEL i OFRON vendin e punes! Eriola Doçi pjesë e…

TOP CHANNEL i OFRON vendin e punes! Eriola Doçi pjesë e…

194

Tashmë është bërë traditë që personazhet e BB VIP

TOP CHANNEL i OFRON vendin e punes! Eriola Doçi pjesë e...

 

të marrin pozicione në spektaklet e TCH.

 

 

Ndonse Erjola Doçi është pjesë e televizionit, ne rubrikën me Ronaldo Sharkën, duket se do të ketë edhe një tjetër hapësirë.

Për Kryefjala.com thuhet se Erjola do të jetë një nga anëtaret e jurisë të She’s on Top, aty ku dhe kanë qenë fillimet e saj.

Ky është një spektakël i cili drejtohet nga Argjira Spanca, e ka tre pjestarë jurie. Në kētë sezon thuhet se një ndër ta do të jetë Erjola.

Ish banorja e BB, ka treguar shpeshherë dashurinë për televizionin e gjithashtu spikati edhe në BB VIP për karakterin e saj.