Home Të Fundit Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe...

Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe krevatet ‘SHKATERROHEN’!

245

Romeo dhe Lidi thurën një plan me njëri-tjetrin për të lëvizur dyshekun e krevatit të Erjolës.

 

Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe krevatet 'SHKATERROHEN'!

Pasi shkuan në dhomën e gjumit, banorët e hoqën dyshekun prej krevatit dhe u larguan menjëherë pa rënë në sy.

 

Pasi e vuri re, Erjola filloi të kishte dyshime dhe ajo mendoi se ky gjest u bë prej

 

Liamit, Jetmirit dhe Lidit dhe për këtë arsye shkoi lëvizi dyshekët e tre banorëve në fjalë.

 

“Tani kto nuk do të tallen me krevatin tim. Çfarë është ky muhabet, në mënyrë të tilla do më provokojnë?”-

 

shprehet Erjola, e ndërsa Juli i kthehet:’ Po çfarë provokimi, ti s’duhet ta hash provokimin!’

 

Teksa Erjola doli në oborr dhe pyeti banorët lidhur me gjestin, pasi nuk mori përgjigjen që donte shkoi në dhomën e gjumit për të kthyer përmbys të gjithë shtretërit e banorëve.

Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe krevatet 'SHKATERROHEN'!

Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe krevatet 'SHKATERROHEN'!

Trazira në dhomën e gjumit në BBV! Cfarë po ndodh, dysheket dhe krevatet 'SHKATERROHEN'!